info@carnivalnews.net

Gustavsbergin Atlantic-hanat sointuvat kaikkiin kylpyhuoneisiin ja keittiöihin

Gustavsbergin uusi hanasarja on osoitus siitä, että kaunis muotoilu voi olla myös käytännöllistä. Atlantic on harkittu valikoima pesualtaaseen, suihkuun, ammeeseen ja keittiöön sopivia hanoja. Atlantic-hanat on saatavilla vakioversiona sekä älykkäillä veden- ja energiansäästötoiminnoilla varustettuna, lyijyttömänä versiona.

Atlantic – Kaunis muotoilu on myös käytännöllistä

Gustavsberg on kehittänyt Atlantic-sarjan yhteistyössä teollisuusmuotoiluyritys Propellerin kanssa. Lisäksi suunnitteluprojektiin on osallistunut sisäänostajia, alihankkijoita ja asentajia. Tuloksena on käytännöllinen hanaratkaisu, joka toimii erilaisissa tiloissa ja jonka muotoilussa on keveyttä ja laadukkuutta. 

Kaunis katsella, miellyttävä käyttää. Kauneus ei ole vain ulkonäköseikka. Miellyttävän tuntuisen kahvan alapinta on hieman kovera, mikä muistuttaa laadusta jokaisella käyttökerralla.

Kaunis katsella, miellyttävä käyttää. Kauneus ei ole vain ulkonäköseikka. Miellyttävän tuntuisen kahvan alapinta on hieman kovera muistuttaen laadusta jokaisella käyttökerralla.

Atlantic-hanat soveltuvat monikäyttöisyydensä ansiosta erinomaisesti hinta-, laatu- sekä muotoilutietoiseen kotiin sekä kesämökille.

Käytännöllinen muotoilu on kaunista. Vesi valuu pois kaarevalta pinnalta, mikä vähentää kalkkisaostumia juoksuputkessa. Tukeva, muotoiltu jalusta on tiiviisti allasta vasten, ja tekee hanasta vakaan.

Käytännöllinen muotoilu on kaunista. Vesi valuu pois kaarevalta pinnalta, mikä vähentää kalkkisaostumia juoksuputkessa. Tukeva, muotoiltu jalusta on tiiviisti allasta vasten, ja tekee hanasta vakaan.

Puhuttelevaa muotoilua. Lämmintä vai kylmää? Erinomainen muotoilu on aina selkeää, pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Lämmintä vai kylmää? Erinomainen muotoilu on aina selkeää, pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Enemmän tilaa kylpeä. Atlantic-kylpyammehanan kääntyvä juoksuputki on pieni, mutta älykäs kylpykokemusta parantava yksityiskohta.

Enemmän tilaa kylpeä. Atlantic-kylpyammehanan kääntyvä juoksuputki on pieni, mutta älykäs kylpykokemusta parantava yksityiskohta.

Atlantic-suihku- ja kylpyammehanoissa on safe touch-toiminto, joka minimoi hanan etuosan lämpenemisen.

Atlantic-suihku- ja kylpyammehanoissa on safe touch -toiminto, joka minimoi hanan etuosan lämpenemisen.

Lisätietoa Atlantic-sarjasta löydät osoitteesta gustavsberg.fi. Inspiredby-nettijulkaisussa on myös lisää tietoa kodin sisustamisen trendeistä ja ilmiöistä.

Suositushinnat: Atlantic-pesuallashana alkaen 173,60 euroa; Atlantic-keittiöhana alkaen 210,80 euroa.

Villeroy & Boch Gustavsberg AB on Pohjoismaiden johtavia kylpyhuonetuotteiden valmistajia. Sen valikoima kattaa WC-istuimet, pesualtaat, sekoittajat, suihkut, kalusteet, kaakelit ja asennustarvikkeet. Konsernin tuotemerkkejä ovat Villeroy & Boch, Gustavsberg ja Vatette. Gustavsberg-konsernin työllistää noin 400 henkilöä ja sen liikevaihto on yli 1,1 miljardia Ruotsin kruunua (ei sis. astialiiketoimintaa eikä vientiä). Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista.

Gustavsberg on valmistanut posliinituotteita jo vuodesta 1825 alkaen. Sen tehtaat sijaitsevat Gustavsbergissä ja Vårgårdissa. Vårgårdissa on erikoistuttu sekoittajien sekä markkinajohtaja Vatetten putkiliitinjärjestelmiin.

Villeroy & Boch Gustavsberg AB toimintaideana on ollut alusta lähtien tarjota kuluttajille ja ammattilaisille korkeaa laatua, ajatonta muotoilua sekä innovatiivisia toteutuksia. Yhtiö investoi paljon erilaisiin vettä säästäviin ratkaisuihin sekä ympäristötyöhön. Tutustu lisää osoitteessa www.gustavsberg.se

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *