info@carnivalnews.net

JYSKin trendikkäät huonekalut katseenvangitsijoina

11 uutta huonekalua, jotka ovat myynnissä 16.heinäkuuta alkaen, ovat trendikäs lisäys JYSKin valikoimaan. ”Nämä huonekalut erottuvat mallien ja väriensä ansiosta muusta valikoimasta,” kertoo JYSKin ostaja Susanne Bank.

Huonekalut ovat jo suuressa osassa JYSKin valikoimaa, mutta nyt pienempien huonekalujen kuten hyllyjen, penkkien ja sivupöytien valikoima saa lisää huomiota yhdentoista uuden, trendikkään tuotteen myötä. 

“Uudet, pienemmät huonekalut erottuvat joukosta yksilöllisesti omalla tavallaan. Niiden ei ole tarkoitus toimia yhtenäisenä mallistona vaan yksittäisinä huonekaluina, joita asiakkaamme voivat käyttää värin lisäämiseksi kotiin. Värien ja muotojen pitäisi tehdä vaikutus,” kertoo huonekalujen ostaja Susanne Bank.

Erottuva muotoilu

Mallisto tarjoaa mm. koristeellisia hyllyjä, värikkäitä jakkaroita, sivupöytiä ja penkin sekä tyylikkään ruokapöydän tuolin ja terrakotanpunaisen hyllyn. Erilaisten pienten huonekalujen yhteinen nimittäjä on, että ne ovat monikäyttöisiä ja niitä voidaan käyttää eri tavoin.

Toinen asia, joka tekee uusista huonekaluista erottuvan, on se, että he ovat saaneet englanninkielisiä nimiä, jotka tavalla tai toisella kertovat tuotteen suunnittelusta tai toiminnallisuudesta.

11 uutta huonekalua ovat myynnissä JYSK.fi verkkokaupassa 16.heinäkuuta alkaen ja myymälöissä elokuun alussa. 

Tuotteet:

 1. Hyllykkö OVAL 38x60x15cm messinki
 2. Peili FACE ME L32xK49xS8cm
 3. Hyllykkö GIMMICK L45xK60xS16cm
 4. Korivaunu MOVE IT L44xK91xS31cm
 5. Jakkara WAVE
 6. Penkki TURN
 7. Hylly DIY 70x92x35cm
 8. Sohvapöytä CUT OUT Ø40cm
 9. Ruokapöydän tuoli SPIDER
 10. Seinähylly FRAME IT 34x34cm
 11. Hylly UP SIDE DOWN L48xS22xK20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *