info@carnivalnews.net

Pohjoismainen sisustusbrändi tuo ”hyggen” pääkaupunkiseudulle

Suomalaiset voivat pian kokea, mitä tanskalaiset tarkoittavat ”hyggellä”, kun markkinoille saapuu uusi pohjoismaisiin sisustus- ja tee se itse -tuotteisiin erikoistunut liike Søstrene Grene.

Tanskalaislähtöinen myymäläketju Søstrene Grene (”Grenen siskokset”) avaa syksyllä ensimmäisen Suomen liikkeensä kauppakeskus AINOAan Espoon Tapiolaan. Yritys järjestää uuden markkinavalloituksen kunniaksi kaikille avoimet näyttävät avajaiset.

Søstrene Grene -ketju tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen ostoskokemuksen, oli kyse sitten Pariisin, Tukholman tai Berliinin liikkeestä. Myymälässä asiakas kulkee miellyttävän klassisen musiikin saattelemana pitkin labyrinttimäistä käytäväverkostoa, jota reunustavien hyllyjen monipuolisesta valikoimasta on helppo tehdä löytöjä. Tummat seinät ja himmennetty valaistus korostavat myymälän rauhallista ja kodikasta tunnelmaa. Myynnissä on muun muassa erilaisia sisustustuotteita, huonekaluja, keittiötarvikkeita, herkkuja sekä tee se itse -tuotteita ja lastenhuoneisiin sopivia esineitä. Monipuolinen tuotevalikoima vaihtelee viikoittain.

Mikkel Grene, Søstrene Grenen toimitusjohtaja ja yksi sen omistajista, kertoo olevansa innoissaan konseptin tuomisesta Suomeen ja kauppakeskus AINOAan:

Ensimmäisen myymälän avaaminen uudessa maassa on aina jännittävää, ja olemme innoissamme, että meille tarjoutui nyt tilaisuus avata liike Suomeen. Odotan kiinnostuneena, miten suomalaiset ottavat konseptin vastaan. Laajentaminen tarjoaa meille mahdollisuuden tuoda Søstrene Grenen hygge-tunnelmaa ja ainutlaatuinen ostoskokemus yhä useamman asiakkaan ulottuville”, Grene kertoo.

Perheomisteinen ketju on laajentanut viime vuosina voimakkaasti Euroopassa. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 245 myymälää 16 eri maassa.

Siitä lähtien, kun vanhempani perustivat Søstrene Grenen vuonna 1973, olemme halunneet luoda liikkeitä, jotka ovat enemmän kuin pelkkä kauppa. Viime vuosina olemme panostaneet konseptimme hienosäätöön ja erityisesti asiakkaille tarjottavaan ostoskokemukseen. Olemme koonneet loistavan pohjoismaisen suunnittelijatiimin Tanskan-pääkonttoriimme. Tavoitteemme on, että vierailu Søstrene Grene -liikkeessä piristää arkea, ja että asiakas löytää valikoimasta aina kauniita ja ainutlaatuisia tuotteita”, Grene jatkaa.

Toivomme, että uusi liike ilahduttaa ja inspiroi suomalaisia asiakkaita, ja että mahdollisimman moni liittyisi joukkoomme juhlimaan avajaisia”, Grene iloitsee.

Kauppakeskus AINOAn Søstrene Grene -liikkeen tarkka avajaispäivä ilmoitetaan myöhemmin. Søstrene Grenen suomalaisen Facebook-sivun seuraajana pääsee kuulemaan avajaisista ensimmäisten joukossa.

Søstrene Grene
Kauppakeskus AINOA
Tapionaukio 4
02100 Espoo
Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *