info@carnivalnews.net

Tarroilla ja julisteilla uutta ilmettä

Oletko nähnyt jossain tai sitten itse ottanut kivan valokuvan, jonka haluaisit julisteeksi, tauluksi tai vaikkapa olohuoneen pöydän uudeksi pinnaksi?

Tällainen on mahdollista teettämällä kuvastasi joko julisteen, tai jopa taulun tai teettää kuvastasi teipattava kuva oikeassa koossa juuri omalle pöydällesi tarkoitettuna.

Esimerkiksi kasinopelien ystäville voidaan teipata pöytä vaikka rulettinumeroilla tai vaikkapa blackjack tai pokeripöydäksi – eikä se välttämättä maksa paljoa. Samalla voi seinille tilata parit samanaiheiset julisteet – kuva-aiheita on saatavilla myös netin kuvapankeista, jollei omia kuvia satu olemaan.

Sisustuksen ei aina tarvitse noudattaa jotain tiettyä uutta genreä tai trendin huippua – voit hakea oman asuntosi sisustukseen omanlaistaan ilmettä juuri omien kuvien kautta.

Omalogo auttaa

Lohjalla toimiva Mainosteippaamo Omalogo tuottaa kylttejä, valomainoksia, ikkuna- ja autoteippauksia, joten tällaiset omasta kuvasta tehdyt julisteet ja tarroituksetkin ovat mahdollisia. Jos haluat omaan pöytääsi uuden pinnan, helpointa on lähettää kuva etukäteen Omalogolle, jotta he voivat sanoa, riittääkö kuvan tarkkuus tarkoitetulla pinnalle. Mitä isompi pöytä, sitä suurempi ja tarkempi pitää kuvan olla, jotta siitä on käyttökelpoiseksi teipattavaksi.

Halvimmillaan voit saada pieneen LAK-tyyppiseen pöytään uuden pinnoitteen jo 45 eurolla! Ja aivan sillä omalla kuvallasi, jota ei kenelläkään toisella ole. Isommissa pöydissä suurin kysymys liittyy kuva-aiheeseen, sillä varsinkin jos pöytä menee kooltaan lähemmäksi metriä, tarvitaan jo kuvaa, joka ei välttämättä ole tavallisella kännykkäkameralla enää otettavissa. Mutta kuvakysymys ja sen mahdollisuudet selviävät viimeistään koetulostuksen kautta, missä nähdään, kuinka hyvin valokuva kestää tulostusta isompaan kokoon. Välillä myös väreillä ja valokuvan sisällöllä on merkityksensä, miltä kuva näyttää tarrana ja tulosteena.

Toimistoon uutta ilmettä

Omalogo voi tarroittaa myös toimistot – ikkunoihin maitolasit eri väreissä ja oviteippaukset uudella tavalla. Myös toimistojen sisäikkunoita voidaan teipata kokonaan tai osittain riippuen minkälaisia efektejä halutaan aikaan saada. Maitolasiteippaus voi olla myös tietyn muotoinen ja siihen voidaan leikata muotoja ja kirjaimia.

Kotitoimistoon tai siihen varsinaiseen toimistoon tai ihan kotiin voi hakea myös lisämukavuutta aurinkokalvoituksella, joka käytännössä poistaa UV-valon sisälletulemisen ja blokkaat kohtuullisesti myös auringonvalon lämpövaikutusta, joten sekä työntekeminen että asuminen ovat mukavampaa. Aurinkokalvoitukset maksavat hieman enemmän kuin tavalliset maitolasiteippaukset, mutta valmis ikkuna on aina huomattavasti mukavampi sisällä olijoille, kuin ikkuna ennen kalvotusta.

Ikkunakalvotukselle on useita vaihtoehtoja, joista me pidämme omassa varastossamme tai nopeasti saatavilla muutamaa yleisintä mallia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *