info@carnivalnews.net

A.S.Helsingön THE ASHEN COLLECTION: Kolme uutta eleganttia sävyä

THE ASHEN COLLECTION tuo kolme eleganttia sävyä osaksi A.S.Helsingön väripalettia. Kokoelman inspiraationa toimii pohjoinen saaristoluonto. Sen herkät värit elävät valon ja vuodenaikojen mukana.

A.S.Helsingö lanseeraa kolme uutta väriä, jotka tuovat pehmeät, hienostuneet sävyt osaksi nykyistä värivalikoimaa. Uusi THE ASHEN COLLECTION on saanut inspiraationsa pohjoisen saariston luonnosta – sammaleen, jäkälän ja tuulisten kallioiden ainutlaatuisista vivahteista. Uudet värit Ash Green, Ivory Beige ja Dusty Rose sointuvat erinomaisesti myös aiempien sävyjen kanssa.

Kokoelman on suunnitellut Ilona Palmunen, A.S.Helsingön luova johtaja. Idea uusiin väreihin syntyi saariston kasvien ja kallioiden hennoista vaaleista ja murretuista sävyistä. Pehmeät värit ovat herkkiä valon vaihtelulle ja heijastavat ympäristöään aina hieman erilaisena.

“Nämä sävyt ovat puuttuva pala, joka tuo klassista eleganssia väripalettiimme. Värit toimivat erityisen hyvin pohjoisen valon kanssa ja niiden vivahteet elävät vuodenaikojen mukana kauniisti. Värien suunnittelussa minua inspiroi pohjoinen saaristo ja sen sammutetut sävyt, kuten sammal, jäkälä, kanerva ja paljaat kalliot. THE ASHEN COLLECTION on suunniteltu luomaan lempeää ja kutsuvaa tunnelmaa hyvin erilaisiin sisustuksiin ja tyyleihin. Se lisää ajatonta kauneutta ja jatkuvuutta A.S.Helsingön värivalikoimaan”, kertoo Ilona Palmunen kokoelman taustoista.

Sävyt tuovat kotiin ainutlaatuista tunnelmaa 

Kokoelman kolme väriä on valittu huolellisesti ja ne on helppo yhdistää muiden värien ja eri materiaalien kanssa. Kalpean vihreän, lähes valkoisen beigen ja murretun roosan persoonalliset sävyt mahdollistavat erilaisten tunnelmien rakentamisen. ”A.S.Helsingön perusajatuksena on luoda kestäviä, kauniita interiöörejä, joissa on hyvä olla. Kiintokalusteet ovat mielestämme liian kalliita ja yksilölliseen muotoiluun on varaa vain harvalla. Yhtä harva on myöskään seonnut onnesta kiintokalusteiden tavanomaisen, persoonattoman valikoiman äärellä.Tavoitteemme on tarjota kaikille mahdollisuus luoda omaan tyyliin sopivaa tunnelmaa – koteja, jotka tuntuvat sunnuntailta.” kiteyttää Sebastian Schauman, A.S.Helsingön toimitusjohtaja.

Saatavuus

THE ASHEN COLLECTION on saatavissa kolmessa sävyssä: Ash Green, Ivory Beige ja Dusty Rose. Värit ovat valittavissa tuotteisiin A.S.Helsingön verkkokaupassa tästä päivästä alkaen. Tuotteita myydään kaikkiin EU-maihin, Iso-Britanniaan, Norjaan, Sveitsiin, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.

A.S.HELSINGÖ

A.S.Helsingö on suomalainen designyritys, jonka missiona on tuoda laadukas design kaikkien ulottuville. A.S.Helsingön persoonalliset keittiöt, vaatekaapit ja senkit rakentuvat IKEAn kaapinrunkojen päälle, jonka ansiosta yritys pystyy tarjoamaan kohtuuhintaisia ratkaisuja tinkimättä korkealaatuisista materiaaleista ja harkitusta muotoilusta. Tuotteet ovat pohjoismaisten huippusuunnittelijoiden käsialaa ja ne valmistetaan tilaustyönä Järvi-Suomessa. Yritys myy verkkokauppansa kautta tuotteitaan kaikkiin EU-maihin, Iso-Britanniaan, Norjaan ja Sveitsiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *