info@carnivalnews.net

Wiser – kodin tehokasta ohjausta älypuhelimen avulla

Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation asiantuntija, on julkaissut laajan valikoiman verkkoratkaisuja, jotka mahdollistavat mukavamman, turvallisemman ja energiatehokkaamman asumisen. Wiser-sarjassa kodin verkkoratkaisut yhdistyvät yhdellä, avoimella sovellusalustalla ja muodostavat nykyaikaisen älykodin perustan.

– Viimeisen vuosikymmenen aikana asunnonomistajien vaatimukset ja odotukset ovat muuttuneet dramaattisesti, sanoo Schneider Electricin Partner-liiketoimintayksikön johtaja Kim Långström.

­– He haluavat helposti asennettavia ja käytettäviä ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta ja varsinkin asumismukavuutta. Tarjoamme nopeasti muuttuville älykotimarkkinoille uuden Wiser-kokonaisuuden, jonka piiriin kuuluvat tulevaisuuden vaatimusten mukaiset, asumista helpottavat ratkaisut.

Wiser-sovelluksen avulla käyttäjät voivat älypuhelimella etäohjata kotinsa ydintoimintoja ja hallita energiankäyttöään.

Wiser – konkreettisia hyötyjä älykotiin

  • Mukavuus: Wiser oppii käyttäjien tapoja ja mieltymyksiä ja osaa reagoida erilaisiin tilanteisiin helpottaen asukkaan elämää ja aikaa säästäen. Esimerkiksi valaistuksen säädin asettaa päivittäiseen tekemiseen, kuten lukemiseen, ruoanvalmistukseen, elokuvan katseluun tai vieraiden vastaanottamiseen, sopivan ja energiatehokkaan valaistuksen valmiiksi ja elokuvaillan ajaksi Wiser himmentää valaistuksen automaattisesti syventämään tunnelmaa ja juhlaillalliselle voidaan samalla himmentää valot, ohjata päälle spottivalot ja sytyttää myös puutarhavalaistus luomaan tunnelmaa.
  • Helppokäyttöisyys: Wiser valvoo ja ohjaa kodin toimintoja intuitiivisen päätöksenteon perusteella. Sovelluksen selkeän käyttölittymän ansiosta laitteiden säätäminen ja kodin silmälläpito on helppoa.
  • Etähallinta: Käyttäjä voi ohjata kotinsa toimintoja älypuhelimensa avulla. Sovellus on tällä hetkellä yhteensopiva iPhone-puhelimien kanssa. Android-puhelimille kattavampi versio tulossa 2019 aikana.

Wiser-ratkaisut soveltuvat mainiosti olemassaoleviin kohteisiin ilman suurempia sähköistysmuutoksia, koska ne voidaan asentaa olemassaolevien kytkinten tilalle.

Lue lisää Wiser-tuotteista: https://www.se.com/fi/fi/home/smart-home/wiser/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *