info@carnivalnews.net

Jyväskylän keskustaan aukeaa aivan uudenlainen IKEA Suunnittelustudio

Kauppakeskus Sokkariin avataan keväällä 2020 IKEA Suunnittelustudio, jonka tavoitteena on tehdä kodinsisustuksen suunnittelusta jyväskyläläisille helpompaa kuin koskaan. Samalla käynnillä asiakas voi sekä valita tuotteet että suunnitella sisustuksen haluamaansa tilaan yhdessä IKEA-asiantuntijan kanssa. Uudenlainen toimipiste on osa IKEA Suomen uudistusta, jonka avulla pyritään olemaan entistäkin lähempänä asiakkaita.

IKEA panostaa Jyväskylän alueen asiakkaiden palveluun avaamalla kaupungin keskustaan täysin uudenlaisen IKEA Suunnittelustudion. Suomessa laatuaan ensimmäinen kodinsisustuksen suunnittelupalveluihin keskittyvä IKEA Suunnittelustudio avataan kauppakeskus Sokkarissa huhti–toukokuussa 2020. Jyväskylän Seppälässä sijaitsevan IKEA-lähipisteen toiminta päättyy vuokrasopimuksen loppuessa.

IKEA Suunnittelustudiossa asiakkaat pääsevät suunnittelemaan sisustuskokonaisuuksia yhdessä asiantuntevan henkilökunnan kanssa. Noin 500-neliöisessä kauppakeskustilassa on myös inspiroiva näyttelyalue keittiöille, makuuhuoneille, olohuoneille sekä Home Smart -älykotiratkaisuille.

– Olemme todella innoissamme, että voimme avata Suomessa ensimmäisen IKEA Suunnittelustudion juuri Jyväskylään. Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja vastata heidän muuttuneisiin odotuksiinsa. Tuomalla IKEA-palvelut lähemmäs Jyväskylän keskustan muita palveluita helpotamme asiakkaiden arkea, IKEA Suomen liiketoiminnan kehitysjohtaja Ann-Christin Pilviö kertoo.

IKEA Suunnittelustudiossa voi suunnitella ja tilata isoja ja pienempiäkin sisustusratkaisuja, sillä koko IKEA-valikoima on asiakkaiden helposti tilattavissa verkkokaupan kautta. Toimipisteessä ei ole ravintolapalveluita eikä mukaan ostettavia tuotteita, vaan kaikki IKEA-valikoiman tuotteet tilataan toimitettavaksi esimerkiksi kotiin tai noutopisteeseen.

Jyväskylän IKEA-palveluihin panostaminen on osa IKEA Suomen vuosi sitten käynnistynyttä uudistusta. Vastaavanlaisia IKEA-toimipisteitä on avattu viime aikoina myös esimerkiksi Kööpenhaminassa, ja ne ovat saaneet asiakkailta paljon kiitosta.

– Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat yhä enemmän sujuvaa asiointia ja asiantuntevaa palvelua sisustusvalinnoissaan. IKEA Suunnittelustudiossa autamme suunnittelemaan ja tilaamaan vaikkapa kokonaisen keittiön tai makuuhuoneen kaapistot, jotka sitten toimitetaan asiakkaalle esimerkiksi noutopisteeseen tai kotiin, sanoo Pilviö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *