info@carnivalnews.net

Thomas Sandellin Plantagenille suunnittelemilla designtuotteilla lisää vehreyttä ja viihtyvyyttä kotiin

Plantagenin Extend Your Space -sisustustuotteet on suunnitellut Thomas Sandell, yksi Ruotsin palkituimmista ja tunnetuimmista arkkitehdeista. Sarjaan kuuluu seitsemän uniikkia ja kekseliästä designtuotetta, jotka tuovat viihtyvyyttä kotiin kasveja hyödyntäen.

Arkkitehti ja suunnittelija Thomas Sandellin kädenjälkeä ovat muun muassa Gåshagan silta Lidingössä ja Tukholman pörssitalo sekä Moderna Museetin sisustus. Nyt Sandell on suunnitellut Plantagenille kekseliään ja erittäin tyylikkään kokoelman kasveilla sisustamiseen liittyviä tuotteita, jotka nostavat itse kasvin pääosaan. Mallisto on inspiroitunut arkkitehtuurisista muodoista ja järkevistä design-ratkaisuista. Esimerkiksi Situne-ikkunapalkin viisi koukkua mahdollistavat useamman kasvin ripustamisen ikkunankarmien väliin.

– Minulle on tärkeää, että tuotteet sopivat kaikenlaisiin koteihin ja kasvit saavat niissä näkyvän roolin. Mallistossa on siksi puhtaita linjoja ja ajatonta designia, Thomas Sandell kertoo.

– Thomas Sandellin nerokkailla sisustustuotteilla haluamme viestiä, että viherkasveilla voi sisustaa koko kodin. Olohuoneen lisäksi kasvit sopivat hyvin niin keittiöön kuin jopa kylpyhuoneeseen. Thomas Sandellin suunnittelema malliston avulla on helppo luoda uusia paikkoja ja tapoja sisustaa koti kasveilla, Plantagenin kategoriapäällkkö Petra Nowak sanoo.

Thomas Sandellin plantagenille suunnittelema Extend Your Space -mallisto on saatavilla kaikista hyvinvarustelluista Plantagen-myymälöistä sekä verkkokaupasta osoitteessa www.plantagen.fi.

Extend Your Space -mallisto:

Alora-kasvivalaisin amppelilla Ø 18cm

Valkoinen tyylikäs valaisin kasveille vedenpitävällä amppeliruukulla. Valaisee tumman tilan ja mahdollistaa kasvien viihtyvyyden uusissa ja odottamattomissa paikoissa. Täydennettävissä kasvilampun kanssa.

Hinta: 39,99 euroa

Dalia-kiinnitettävä alusta, pyöreä

Alusta valkoisesta metallista, jolla pidentää ja laajentaa ikkunalautaa, pöytää tai kirjahyllyä kasveille

Hinta: 19,99 euroa

Grenna-ripustettava tarjotinalusta

Ripustettava alusta valkoisesta metallista ruukkukasveille ja kukille.

Hinta: 19,99 euroa

Situne-ikkunatanko

Helposti asennettava ja säädettävä tanko valkoisesta metallista kasvien ripustamiseksi ikkunaan. Viisi koukkua mukana, ei tarvitse ruuveja. Vaakasuora kiinnitys.

Hinta: 19,99 euroa

Situne-jalusta

Klassinen jalusta kolmella haaralla, modernia ja tyylikästä designia.

Hinta: 39,99 euroa

Studia-alusta kasvivalaisimella

Tyylikäs ja vedenpitävä valkoinen alusta sisäänrakennetulla LED-lampulla, joka antaa lisävalaistusta kasveille, jos luonnonvaloa ei ole riittävästi. Kaarimuotoilu jakaa valoa tasaisesti, mikä luo kasveille optimaaliset olosuhteet kasvamiselle.

Hinta: 44,99 euroa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *